+373 68 288 222

Family friendly

Restaurant în Chișinău

aboutaproape.jpg

Restaurant Aproape

Povestea noastră magică s-a născut din dragostea de a oferi bucurii și emoții. Restaurant Aproape este unul dintre cele mai noi și selecte restaurante din Chișinău. Călătoria gusturilor unice începe cu cele mai savuroase prânzuri și cele mai delicioase preparate pentru o cină romantică. Mâncarea gustoasă, decorul elegant și energia pozitivă sunt motivele care te vor convinge să revii cu drag în restaurantul nostru.

Livrare mâncare în Chișinău

Ne place să te răsfățăm cu diverse preparate savuroase realizate din ingrediente proaspete și de calitate. Suntem Aproape, de aceea avem grijă de tine, familia ta, prietenii sau musafirii tăi. Alege din meniul nostru bucatele preferate din variata bucătărie națională și internațională. Comandă online, iar noi livrăm acasă sau la birou, oriunde în Chișinău. Livrări la domiciliu zilnic, de la 09:00 la 22:00.

Baby friendly

Restaurant cu loc de joacă

Meniu restaurant

Meniul nostru de mâncare te surprinde cu o abordare modernă. Un amestec de clasic și contemporan, plin de gust, savoare, băuturi fine și farmec citadin. Restaurant Aproape te întampină cu o armonie estetică de excepție și bucate perfecte pentru gustul tău: diverse supe și salate, preparate din pui, vită sau pește, gustări alese, paste, risotto și prăjituri delicioase. Gătim din cele mai proaspete ingrediente.

Restaurant cu terasă

Deosebită și primitoare, într-un cadru intim și liniștit, terasa restaurantului este locul ideal pentru întâlniri de afaceri, un prânz în compania celor mai buni prieteni sau o cina în familie. Una dintre cele mai verzi terase din Chișinău te invită în timpul primaverii pâna toamna târziu, când vremea este plăcută, să combini un pahar de vin cu mâncarea preferată. Ambianța rafinată, servire impecabilă și muzică live.

Impresii

Restaurantul arată superb, mi-a plăcut încă de la intrare. Personal foarte amabil și politicos, am fost întâlnit cu zâmbet pe buze. Servire de excepție, atmosferă super cool, mâncare excelentă și muzică foarte bună. Recomand caracatiță în stil sicilian. Restaurant Aproape este ideal pentru o ieșire în doi. M-am simțit foarte bine!
valentino.png
Valentin
O experiență superbă! Ambianța foarte plăcută, meniu variat, servire excelentă! Un restaurant foarte fain și super cozy, perfect pentru a petrece cu familia sau prietenii. Super mâncare! Super drinks! Calitate foarte bună a bucatelor servite și prețuri accesibile. Personalul a avut grijă de noi toată seara. Nota 10 pentru tot! Thx, guys!
Alexandra_os.png
Alexandra
Mă simt foarte bine aici! Unul dintre cele mai preferate restaurante din Chișinău! Revin, în special, pentru burgerul suculent și un păhar de Feteasca Neagră. Vinurile sunt bine alese, iar în tot Chișinăul nu am mâncat ceva mai bun. De fiecare dată totul este impecabil! Sunteți cei mai tari! Întotdeauna revin cu plăcere!
cristina.png
Cristina
Restaurant Aproape

Adresa

mun. Chișinău, str. Dimo 1

Număr de telefon

(+373) 68 288 222

Adresa de email

Am fost listați de către oaspeții noștri în top restaurante din Chișinău. Băuturi alese, meniu all-inclusive, terasă și muzică live de calitate. Oferim servicii de livrare mâncare la domiciliu zilnic între 09:00 - 23:00. Comandă online sau rezervă o masă la Restaurant Aproape - încearcă acum!

Urmareste-ne