+373 68 288 222

Degustări de vin, invitați speciali, seri tematice la Restaurant Aproape

Descoperă gustul bucatelor delicioase asociate cu un păhar de vin. Programul restaurantului conține degustări săptămânale de vinuri atent selectate și o mulțime de evenimente tematice. Degustare de vin în Chișinău la Restaurant Aproape vine braț la braț cu un meniu alcătuit din ingrediente speciale. Află câte secrete ascunde un vin de succes de la somelieri calificați.

O mică petrecere la restaurant cu băuturi unice pentru toate gusturile nu strică niciodată. Pentru ca ne place să vă oferim momente de neuitat, vă așteptăm cu mare drag să vă relaxați alături de noi. Conceptul Restaurantului Aproape vă permite să ieșiți din rutina zilnică și să aveți parte de mâncare bună, evenimente cu muzică live de calitate și seri tematice.

Te invităm în fiecare weekend să petrecem împreună clipe de voie bună intr-o atmosferă romantică. Ne putem lăuda cu un număr mare de surprize și invitați speciali. Restaurant Aproape pregătește, de fiecare dată, ceva nou și deosebit pentru tine.

Rezervă o masă!

Halloween-ul devine din ce în ce mai popular și este celebrat cu fast în întreaga lume, inclusiv la noi în țară. În acest an sărbătoarea americană este așteptată și la Chișinău. Cele mai tari petreceri de Halloween cu personaje tematice și idei originale se dau la Restaurantul Aproape.

Ce poate fi mai frumos, de Ziua Îndragostiților, decât o cină romantică într-un decor intim cu aranjamente florale? Surprinde-ți persoana iubită la unul dintre cele mai selecte restaurante din Chișinău. Ține minte, muzica live și locația noastră cochetă este o experiență care cucerește!

Ce faci de 8 Martie? Restaurant Aproape în fiecare an de Ziua Internațională a Femeii organizează petreceri de zile mari și invitați speciali. De fiecare dată pregătim oferte speciale și multe surprize pentru toate doamnele și domnișoarele.

Deja iți faci planuri de Crăciun și Revelion? Sărbătorile de iarnă aduc oferte deosebite: meniu bogat și gustos, muzică live, invitați speciali, voie bună și multe distracții. Vă așteptăm la Restaurant Aproape să petrecem în stil mare sfârșitul de an.

Restaurant Aproape

Adresa

mun. Chișinău, str. Dimo 1

Număr de telefon

(+373) 68 288 222

Adresa de email

Am fost listați de către oaspeții noștri în top restaurante din Chișinău. Băuturi alese, meniu all-inclusive, terasă și muzică live de calitate. Oferim servicii de livrare mâncare la domiciliu zilnic între 09:00 - 23:00. Comandă online sau rezervă o masă la Restaurant Aproape - încearcă acum!

Urmareste-ne