+373 68 288 222

Aproape: Restaurant în Chișinău pentru evenimente

Restaurant Aproape este locația ideala pentru organizarea de evenimente private – zile de naștere, petreceri corporate sau orice alt eveniment important din viața ta. Îți putem oferi un meniu diversificat, pe care-l reinventăm constant, astfel încât evenimentul tău să fie impecabil. Vrei să organizezi o petrecere cu stil la restaurant? Sună acum la (+373) 68 288 222 sau trimite-ne un email la adresa [email protected]

Petrecerile corporate sunt la modă, iar dacă ești în căutarea unei locații pentru a sărbători alături de colegii de breaslă sau partenerii de business, alege Restaurant Aproape. Suntem atenți la cele mai mici detalii, asa că vei avea parte de un eveniment corporate rafinat și de succes. Ne face o plăcere deosebită să fim Aproape în clipele importante ale vieții. Prin atmosferă caldă și echipă primitoare, restaurantul și terasa noastră este locul potrivit pentru petreceri.

Adună-ți prietenii și hai la Restaurant Aproape să-ți sărbătorești ziua de naștere. Locul perfect pentru petrecerile de acest gen în Chișinău.

Rezervă acum

Succesul unei întâlniri oficiale este dat de stilul, decorul, energia și ambianța spațiului ales, iar Restaurant Aproape este locul ideal pentru întâlnirile de afaceri. Impresionați-vă partenerii prin gusturile și aromele restaurantului. Atmosfera liniștită și meniul atent ales iți ofera posibilitatea de a consolida relațiile de business.

Bărbații știu să-și răsfețe iubitele cu diverse daruri, iar o petrecere surpriză este un cadou de neuitat. Dacă plănuiti un eveniment surpriză, o puteți face cu ușurință la Restaurant Aproape. Va fi una dintre cele mai cool experiențe.

La Restaurant Aproape sunt cele mai reușite petreceri pentru copii în Chișinău. Suntem un restaurant baby friendly cu loc de joacă și spațiu în aer liber special amenajat pentru copii. Cea mai importantă persoană din viața ta merită un eveniment memorabil. Meniul cuprinde bucate preparate cu ingrediente proaspete și naturale, inclusiv opțiuni vegetariene.

Restaurant Aproape

Adresa

mun. Chișinău, str. Dimo 1

Număr de telefon

(+373) 68 288 222

Adresa de email

Am fost listați de către oaspeții noștri în top restaurante din Chișinău. Băuturi alese, meniu all-inclusive, terasă și muzică live de calitate. Oferim servicii de livrare mâncare la domiciliu zilnic între 09:00 - 23:00. Comandă online sau rezervă o masă la Restaurant Aproape - încearcă acum!

Urmareste-ne